JUST NU:   °C


Om oss


Vi är som så många andra förälskade i Grekland och just Skiathos är vårt paradis sedan 20 år. Dess otaliga stränder med smaragdgrönt och turkosblått vatten, har gjort ett djupt intryck på oss och det är dit vi ständigt längtar när det blir dags för semester.

Vi besöker ofta Skiathos på våren. I mars och april står ön i full blomning, och den grönska, doft och fågelsång som det bjuds på är obeskrivlig! Vi vandrar i bergen och de människor vi möter har tid att stanna upp och prata med oss. Överhuvudtaget är Skiathos befolkning gästvänliga och vi har haft förmånen att lära känna många på ön, som idag är våra vänner.

Men det är naturligtvis sommaren som är höjdpunkten. När temperaturen stiger och vädret stabiliseras. Skiathos har otaliga stränder att välja mellan och om man väljer att åka lite utanför högsäsongen, kan man ha turen att få ha en strand alldeles för sig själv. På Skiathos är det lätt att hitta en taverna som lagar den goda traditionella grekiska maten. Även när vi är i Sverige lagar vi mat som är inspirerad av det Grekiska köket, eftersom det är gott, nyttigt och billigt.

Vänner och bekanta har undrat vad det är som är så speciellt med Skiathos. Genom åren har vi lockat ner dem för att dela med oss av vad ön har att erbjuda och de flesta har blivit betagna och återvänder år efter år. Funderar du på en resa till Skiathos? Hör av dig till oss, så kan vi hjälpa dig vidare.

Välkommen till vårt paradis!

Stefan & Ullis

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev


Hem   Bilder   Videos   Stränder   Restauranger   Att göra   Om oss   Om Skiathos   Kontakt